Вашият приятел в пътешествията
Бохеми Тур ЕООД
гр. Варна 9000, България
Адрес : ул. Георги Бенковски 64 - партер
Телефони : 052 / 64 22 20 ; 0878 64 22 20 ; 0878 64 22 21
e-mail : office@bohemy-tour.com

Септемврийски празници в Истанбул програма с 2 нощувки, нощен преход - 21.09.2017! - Почивка в Истанбул, Турция
Септемврийски празници в Истанбул
програма с 2 нощувки, нощен преход - 21.09.2017!


4 дни/ 2 нощи

Автобус

Почивка Септемврийски празници в Истанбул<br>програма с 2 нощувки, нощен преход - 21.09.2017! -
цена: от 156.00 лв

ИЗБЕРЕТЕ ХОТЕЛИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО ПРОГРАМАТА:

Почивка в BUYUK SAHINLER 4*
BUYUK SAHINLER 4*

Истанбул, Турция
цена: от 156 лв

Първи ден 21.09.2017

Отпътуване от София в 22:00 ч. от паркинга пред стадион „Васил Левски”, от Шел Пазардиж в 22:45 ч., от Пловдив в 24:00 ч. от OMВ Санкт Петербург, от Димитровград в 01:15 ч. от Газпром Димитровград. Нощен преход.


Втори ден 22.09.2017

Пристигане в Истанбул сутринта. Пешеходна обиколка на истроческия център на града (включена в цената), с разглеждане на Хиподрума, Египетския обелиск, „Синята джамия”, църквата „Св. София” и двореца „Топкапъ” (отвън). Настаняване в хотела. Желаещите да разгледат от вътре църквата „Св. София” и Водохранилището, могат да го направят в следобедните часове, в компанията на местен лицензиран екскурзовод (доп. заплащане). За да има вечерта ви подобаващ завършек, ви предлагаме вечеря с шоу програма в Ориент Хаус Босфорус, където ще имате възможност да се насладите на невероятните нощни гледки към Златния рог и Босфора, разкриващи се пред вас по време на нощния круиз (доп. заплащане). Връщане вхотела. Нощувка.


Трети ден 23.09.2017

Закуска. От 8.30 ч. посещение на Двореца „Долмабахче” - ненадминат със своята пищност и лукс, декориран със златни орнаменти и със стени окичени с картините на някои от най-известните творци на 19 век. Екскурзията продължава към азиатската част на града, като се минава по един от емблематичните мостове над Босфора. Следва свободно време за фото пауза в панорамния парк на един от хълмовете над града, от който се открива великолепна панорама към необятния мегаполис (доп. заплащане). Програмата продължава с дневна разходка с яхта по Босфора, придружена от беседата на местен екскурзовод, който ще ви запознае с историята на красивите сгради и дворци, разположени на азиатския и европейския бряг на Истанбул (доп. заплащане). Вечерта по желание нощна обиколка на Истанбул, включваща забележителностите на Султан Ахмет, разходка по моста Галата и изкачване с лифт до кафенето на Пиер Лоти (доп. заплащане). Връщане в хотела. Нощувка.


Четвърти ден 24.09.2017

Закуска. По желание разходка до азиатската част с метрото, което минава под Босфора – Мармарай. Екскурзията е придружена от беседата на професионален екскурзовод, с възможност за посещение на Кулата на девицата, където можете да изпиете чаша ароматно турско кафе (доп. заплащане). Туристите, които не са записани за организирана екскурзия, трябва да освободят хотела до 12 часа и да оставят багажа си за съхранение в хотела. След приключване на екскурзията следва отпътуване за Бълагрия и попътно посещение със свободно време (около 2 часа) в търговски център „Forum”. Тук се намира аквариумът „Тюркоазу“, разположен на площ от 8000 м2 с един от най-дългите подземни водни тунели, в който посетителите се радват на 270 – градусова панорама и имат усещането, че плуват сред водните обитатели (доп. заплащане за билет за аквариума). Отпътуване за България. Пристигане в София около полунощ.


Цената включва:

 • Транспорт с лицензиран автобус.
 • 2 нощувки със закуска.
 • Разглеждане на историческия център с екскурзовод на български език.
 • Медицинска застраховка в ЗАД „Алианц България“, с Асистанс, с покритие 5000 евро за лица до 65 години
 • Посещение на търговски център „Форум“.
 • Прeдставител на туроператора.


Цената не включва:

 • Допълнителните екскурзии.
 • Мед. застраховка в ЗАД „Алианц България“, с Асистанс, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 години - доплащане 10 лв.
 • Мед. застраховка в ЗАД „Алианц България“, с Асистанс, с покритие 5000 евро за лица от 70 години до 79 години - доплащане 20 лв.
 • Застраховка „Отмяна на пътуване“ от 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация. Предлагаме възможност за сключване, съгласно условията на ЗАД „Алианц България“АД,
 • Трансфер при събрани по-малко от 20 човека за тръгване от В. Търново, Габрово, Казанлък и Ст. Загора; - около 20 лв. на човек


ГРАФИК НА ТРЪГВАНЕ:

  СОФИЯ 22:00 ч. паркинга пред стадион “Васил Левски”
  ПАЗАРДЖИК 23:00 ч. ШЕЛ Пазарджик
  ПЛОВДИВ 24:00 ч. ОМВ до хотел Санкт Петербург
  ДИМИТРОВГРАД 01:00 ч. Газпром Димитровград
  В.ТЪРНОВО 21:15 ч. пред хотел Етър
  ГАБРОВО 22:00 ч. от паркинга зад Дома на сатирата
  КАЗАНЛЪК 23:15 ч. ОМВ до ДАП
  СТ.ЗАГОРА 24:00 ч. ЖП Гара

  Гарантираното тръгване от В. Търново, Габрово, Казанлък и Стара Загора се осъществява:
  - при записани над 20 човека за всяка от обявените дати тръгването от тези градове е безплатно.
  - при записани от 8 до 20 човека за всяка от обявените дати, като се начислява доплащане за трансфер до основните ни автобуси от София, с прекачаване в Стара Загора или на Автомагистрала Марица - Димитровград.

  Цената за трансфера на човек е: от В. Търново - 25 лв., от Габрово - 20 лв., от Казанлък - 15 лв. и от Ст. Загора -15 лв.


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ ЕКСКУРЗИИ:

Обзорна екскурзия. Цена: включена в цената. Цената включва: Разглеждат се Синята джамия, църквата „ Света София – отвън „, двореца Топкапъ – отвън, Египетския обелиск, колоната на Константин, Змийската колона, фонтана на Вилхелм II-ри.


Двореца „Долмабахче”

Екскурзия до Двореца „Долмабахче”, моста на Босфора, азиатската част на Истанбул. Цена: 25 евро (продължителност около 4 часа). Цената включва: транспорт, обслужване от местен лицензиран екскурзовод на български, входни такси за Долмабахче, пътни такси.Разглеждат се: Двореца „ Долмабахче“,продължаване с автобуса по единия от мостовете над Босфора до азиатската част. Свободно време на един от хълмовете, превърнат в природен парк, от където се открива прекрасна панорама към европейската част на града. Свободно време за кафе и фото пауза.


Вечеря на кораба Ориент Хаус Босфорус

Вечеря на кораб в атракционно заведение Ориент Хаус – 40 евро (продължителност около 4 часа). Цената включва: трансфер от хотела до кораба и обратно, вечеря с програма, представител на фирмата.Възможност да се запознаете с турския фолклор и да опитате местната национална кухня.Менюто включва: салата асорти, топло предястие, основно ястие, десерт – сезонни плодове, 2 питиета на човек (анасонова ракия или вино или джин или бира или безалкохолно).


Екскурзия от Европа до Азия с новооткрития тунел под Босфора – Мармарай

Екскурзия от Европа до Азия с новооткрития тунел под Босфора – Мармарай. Цена: 8 евро (продължителност около 3 часа). Цената включва: билет за метрото и екскурзоводско обслужване. Мармарай е единственото в света съоръжение свързващо два континента. Намира се на 60 м. дълбочина, на близо 5 м. под морското дъно. Мегапроекта е наречен „Строежа на века“ и е осъществен с финансовата подкрепа на Японската банка за международно сътрудничество.


Разходка с кораб по Босфора

Разходка с кораб по Босфора. Цена: 18 евро (продължителност около 2,5 часа). Цената включва: трансфер от хотела и обратно, екскурзоводско обслужване, билет за кораб. Едно вълнуващо пътешествие, съчетано с беседата на професионален екскурзовод, възможност да се докоснете до красивите пейзажи и сгради познати ни от телевизионния екран.


Църквата „Света София“ и водохранилището на Юстиниан

Църквата „Света София“ и водохранилището на Юстиниан. Цена: 27 евро (продължителност около 3 часа). Цената включва: транспорт (ако такъв се налага), екскурзоводско обслужване, входни такси за Света София и Водохранилището. Света София е най-внушителният паметник на византийското изкуство, поразяващ със своето изящество и разкош. Водохранилището съхранява и до днес единствения запазен оригинал на горгоната Медуза.


Нощен Истанбул

Нощен Истанбул – обиколка на забележителностите на Султан Ахмет, изкачване с лифт до кафенето на Пиер Лоти и разходка по моста Галата. Цена: 15 евро (продължителност около 3 часа). Цената включва: транспорт и екскурзоводско обслужване. Разглеждат се забележителностите на Султан Ахмет, изкачване с лифт и посещение на кафенето на френския писател Пиер Лоти и разходка по моста Галата.


Важна информация:

 • Всички допълнителни екскурзии се извършват от местен лицензиран екскурзовод на български език.
 • Последователността на екскурзиите обявени в програмата не се гарантира и може да бъде променена в зависимост от работното време на историческите обекти и трафика в Истанбул.
 • Допълнителните екскурзии се заявяват предварително при записване в България, а се заплащат на място в Истанбул на представителя на фирмата партньор.
 • Минимален брой за провеждане на допълнителните екскурзии: 15 души.
 • Забележка:Последователността на екскурзиите обявени в програмата не се гарантира и може да бъде променена в зависимост от работното време на историческите обекти и трафика в Истанбул.
 • Mинимален брой туристи за осъществяване на пътуването: 30 човека.
 • Срок за уведомение при недостиг на минималния брой туристи: 7 дни преди началото на екскурзията!
 • Начин на плащане: депозит 50% при записване, доплащане – до 20 дни преди датата на отпътуване
 • Продължителност на пътуването: от София до Истанбул 550км
 • Време за пристигане според обявените в дестинацията километри.
 • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TA се потвърждават два дни преди отпътуване, като клиентите имат задължение сами да се информират за детайлите.
 • Настаняването в автобусите е според датата на записване.
 • Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
 • Необходими документи : Международен паспорт
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД „Алианц България“АД,
 • ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 13160163100000016 / 21.06.2017 на ЗАД "Алианц България" - гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

[ « назад ] [ нагоре ]

Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал